0

Vito og garanti

spurt 2023-05-23 04:24:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvor mye kan man forlange i garanti tiden på bilen? Syns det kommer noen ulyder når jeg kjører, men vet ikke hva det er. Kan jeg forvente at de sjekker opp i dette? Eller risikerer jeg å måtte betale en haug av kroner?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-23 15:23:21 +0100

Med BOS kan du forvente alt og ingenting, dette med kundestøtte er liksom veldig variabelt i den butikken! Du oppnår så alikevel ingenting uten å kontakte din lokale forhandler og ta det derfra. Uansett, en garantiutløpstest - i god tid før garantien går ut -kan være et fornuftig tiltak. Din lokale NAF-teststasjon gjør jobben, da snakke vi om en uavhengig aktør, og du får dokumentasjon for hva man eventuelt finner som du i neste runde kan ta opp med forhandleren. Verre er det ikke - vær ellers ops på at NAF-medlemskap med eller uten veihjelp gir deg en hyggelig rabatt. Om ulydene er alvorlige eller bare sånt som følger med, se det er vanskelig å si, jeg har ikke akkurat hifi i min krystallkule nå om dagen, men du bør uansett innhente et kvalifisert råd. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger