0

Valget mellom model 3 2019 eller 2020, er det eventuelt verdt dei 120'' opp til model y

spurt 2023-05-10 10:35:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Eg og fruen skal kjøpe oss en tesla budsjettet er i grunn på 330'' +- 20''. I prisklassen har eg funnet longrange 2019 og 2020 samt noe performance. Eg sliter derfor veldig med å lande på en modell. Vi har også sett modell y, men tviler det er verdt de 120'' ekstra for den modellen. Har du noe tips på valg eventuelt detaljert forskjell og om det verdt å kjøpe en 2020 med 50k km eller 2019 30k km

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-10 21:40:20 +0100

Dette er jo strengt tatt to vidt forskjellige biler, der kjøremønster og behov bør stå øverst på lista. Dernest bør dere forta en nøye vurdering av det faktiske prisnivået i markedet, det er ikke noe nytt at enkelte selgere overpriser elbilene sine. Vær spesielt oppmerklsom på at det kan være forskjell på bilenes utstyr, alt fra progvarefunksjonalitet til dekk og felger. Dette er imidlertid ikke ensbetydende med at bilen er "verdt" såveldig mye mer enn en bil som ikke har dette utstyret. Spesielt for Tesla er også en ikke ubetydelig prisnedgang på nybiler i senere tid, dette er ikke noe som bare BØR reflekteres i prisforlangende for en 2-3 år gammel bruktbil, det SKAL reflekteres gjennom en lavere pris.

Her bør dere bruke den tiden det tar å sette dere grundig inn i forholdene nevnt over, evnt velge en annen bil, det er ikke rasjonering på elbiler som er minst like gode i markedet. Jeg ville rett og slett ikke låst meg til at vi "skal" kjøpe Tesla, det gir der et selvpåført handikap i det som egentlig er kjøpers marked nå om dagen, kfr ovenfornevnte prisnedsettelse på nye Tesla og det faktum at mange kjøpte elbiler før avgiftsendringene for å spekulere. Også dette med at vi har det politikerne kaller "dyrtid" er en faktor å ta med i betraktningen, mange har kjøpt bil over evne. Ikke det at man skal spekulere i andres nød, men det øker uvegerlig tilbudet av relativt nye elbiler i bruktmarkedet. Igjen....ta tiden til hjelp, ingen grunn til panikk, er dere i tvil, så tenk grundig gjennom valgene dere gjør, dere skal jo liksom være fornøyd litt mer enn den første uka. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger