0

hvorfor er det så få toyota camry å se langs veiene??

spurt 2023-05-06 04:44:27 +0100

anonym bruker

Anonym

har en 2003 camry 2,4 og ser aldri flere camry`er, og det er vanskelig med deler også viser det seg, hva er gtunnen ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-06 09:17:49 +0100

Nå ble det egentlig ikke solgt spesielt mange Camry i Norge, spesielt ikke med den motoren du nevner. Etter 22 år skjer det liksom også ting, spesielt med japansk biler som kanhende ikke ble understellsbehandlet av verken importøren eller eierne underveis. Som vi vet, resten av bilen kan være så god den bare vil, om rusta får tak, ja da er det ikke eieren som "tar" rusta", det er rusta som "tar" bilen, det er ovseleg dyrt å reparere rustskader, da ender ellers gode biler som spiker. Sånn er det bare - triste greier - men mange forstår ikke at den norske vinteren ikke er avskaffet, og SVV er veldig glad i å bruke forskjellge sorter kjemikalier for å "fjerne" snø og is fremfor å brøyte og strø med f.ex sand.

Den derre med deler kan du sannsynlgivis løse via vårt alles kjære internett, det være seg EBay eller tyske evnt engelske nettbutikker. Dette er jo greie biler, enten du selv er en nogenlunde habil garasjemkaniker eller du har et uavhengig, autorisert verksted i nabolaget - det løser seg. Du kan ha glede av denne bilen i mange år ennå, men pass på dette med rust hhv understellsbehanlding! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger