0

Hvis det ligger igjen en liten ripe bak til venstre på bilen. Er det da farlig å kjøre rundt da?

spurt 2023-05-05 19:55:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Altså et merke som kommer fra at noen rygget og auto bremsen kom på. Dermed skrapte det litt i laken på bilen min. Jeg lurer på, om jeg har behov for å få det sjekket ut. Det er en stripe, altså på nedre del av bak på venstre side av bilen? Minner litt om små skrammer. Ikke noe dypt i hvertfall, heller et skrammemerke som syntes nedover som en rett strek. Ikke så synlig, utenom knall sol ute derimot. Hva råder du meg til å gjøre, Benny?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-06 04:19:15 +0100

Your writings stick out to me since the content is interesting and simple to understand. Even though I've read a lot of websites, mapquest driving directions still like yours more. Your essay was interesting to read. I can understand the essay better now that I've read it carefully. In the future, I'd like to read more of your writing.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-05-06 09:13:02 +0100

Sjekk med en god venn eller to og oppsøk et selvstendig lakkeringsverksted i ditt nærområde, gjerne noen som gjør det som på nynorsk kalles "mikrorepair". Det består i korthet av at man utbedrer kun skadeområdet med grunning og lakk. Alternatrivet er å lakke et større område og polere ut kantene. Hva som er best i ditt tilfelle, må vurderes på stedet, innhent et råd og en pris og ta det derfra. Og er det kun en overfladisk skade med riper i klarlakken eller noe sånt, evnt et område på bilen der det er plast og ikke metall under, ja da kan du jo egentlig også vurdere å kjøre med det som det er. Men er det dype riper og metall....da er det lurt å utbedre skaden....stikkord rust.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger