0

Problemer med og få dekket høyvolts batteri

spurt 2023-05-01 18:00:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har en 2015 e Golf. Siden i fjor sommer har bilen vært inne på møller sikkert 10 ganger for og søke etter hvor feilen ligger, men de har enda ikke fått feil utslag på sine målinger. Vi har en bil som tapper seg for strøm innimellom når den står parkert. Møller har hatt bilen inne flere ganger men finner ingen feil. De sier bare at teknisk i Oslo ikke vil dekke noe uten bevis. Vi har tatt utallige bilder av tankmåler og km stand slik at de kan se at bilen ikke har vært kjørt i mellomtiden. Hver gang vi leverer inn bilen får de ikke noe feil. og når vi får bilen tilbake går det toppen 2 dager før vi merker at bilen tapper seg. Hva kan vi gjøre? Dette skjedde under garanti perioden. Den er nå gått ut, men de på det lokale møller sier at de holder saken åpen, siden dette ble tatt opp før garantien gikk ut.

Mvh Chris

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-02 12:32:46 +0100

Dersom dette fenomenet er tilstede hele tiden, burde det være problemfritt å gjøre en avtale med merkeverkstedet og parkere bilen der en ukes tid mens dere får disponere en demobil eller leiebil - såpass burde man kunne forvente. Ellers kan man jo se for seg at en frittstående aktør som NAF kunne sjekke opp problemet og fremskaffe en uhildet uttalelse, eller "bevis" som man her etterlyser. Det springende punktet er hvor strømmen forsvinner: om det er krypstrøm "utenfor" batteriet, eller om batteriet rett og slett spiser strømmen som forsvinner sjæl - si at det er krypstrøm mellom en eller flere celler. Det første er målbart, det andre er vesentlig verre å finne ut av. Men i begge tilfeller vil det jo være sånn at bilen står der ubrukt - da vil det rett nok forsvinne LITT strøm - men det vil ikke være snakk om massiv tapping. Men igjen - det forutsetter at problemet er tilstede hele tiden - om det ikke gjør det - ja da er det litt som å lete etter den berømte nålen i høystakken, kommer-går feil er vanskelig å feilsøke på. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-05-03 12:15:31 +0100

hei igjen. Jeg hadde bilen stående der i over 4 uker og det skjedde ingenting, fikk bilen hjem. 2 dager etter kom feilen igjen. vi har byttet deler for over 50.000kr som de sa kunne være feil. ting som kunne tappe batteriet. selv etter alt dette er byttet er feilen der fortsatt. og de 50.000kr er ikke dekket av garanti da bilen bare har 5 års garanti på alt utenom hovedbatteri som har 8 år. vi dokumenterer med bilder som er tids og dato stemplet. som viser tankmåler og km stand. Men teknisk i oslo neketer fortsatt og åpne opp pga de får ikke noe fram på målinger tatt hos møller. Trodde ikke de skulle være så vanskelig på og bare åpne opp batteri pakken for og ta målinger direkte på batteripakken for og se om det er feil der.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger