0

Nok grunnlag for tilbakekalling av alle E-tron?

spurt 2023-05-01 17:48:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg og mange har Audi E-tron, en av de mest solgte el-bilene. Har snakket med mange som har fått motor-havari, og en uformell undersøkelse på Facebook, viser at 11% (!!) har hatt motor-havari før det har gått 5 år. Det er et forferdelig høyt tall. Her er link til undersøkelsen på Facebook: https://www.facebook.com/groups/14836... Tallet kan være litt annerledes når dere åpner linken, men det var 11% etter 540 svar.

Dette må være noe Broom vil undersøke? Stor svakhet i designet på bilen? Nok til tilbakekalling og forbedre alle utleverte biler? Det er en tikkende bombe for alle eiere av Audi E-tron. Reparasjonen koster nærmere 200.000kr (!!)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-03 14:27:22 +0100

Nå er det på ingen måte uvanlig at informasjonsflyten om "kjente feil" stopper opp liksom før de kommer til norske merkeforhandlere....enn si til den norske importøren. Og ikke bare det, i det kjempestore norske markedet er det ikke uvanlig at ting som blir rettet opp på innkalling utenfor Norges grenser, blir litt gjemt og glemt. Hvorfor det er sånn, kan man jo saktens undres på, men i ditt sted ville jeg kanhende sjekket litt mot Tyskland....jeg hadde selv en brukertiltgang til VW sine tekniske bulletiner en gang i tiden....dengang jeg fulgte litt mer med. Ellers vil kanhende ADAC kunne ha slik informasjon. Om ikke annet, greit å følge litt med, ikke sant? Ellers hjelper det kanhende like mye som å pisse i buksa for å holde varmen her hjemme, men det kan være greit å ha å slå i bordet med om den eller den feilen oppstår før garantien er snipp-snapp ute. Du kan selvfølgelig også ta det opp med merkeverkstedet om du er bekymret, evnt fremme problemet overfor NAF eller forbrukerrådet. Problemet med herværende forum er jo at vårt store orakel Benny har hatt så mye annet å henge fingrene i over tid, når han nå forlater skuta, ja da er det triste greier!

Men, vår gode venn Benny fortsetter sin karriere hos NAF! Verdt å merke seg, om du IKKE er NAF-medlem - medlemskap uten veihjelp koster ikke stort - kan det gi deg en vei inn til å skape litt blest om denne saken - f.ex ved å sende et tips til "Motor". Jeg tenker også at jeg definitivt ville sørget for en garantiutløpstest før garantien gikk ut og bedt spesifikt om å sjekke kjente feil som denne motoren øyensynlig er, og tatt det derfra. Forøvrig bekrefter jo dette det jeg alltid har hevdet, verken elbiler generelt eller elektriske komponenter, enn si elmotorer, er feilfrie. Det vet alle som har noen tiår med erfaring fra relevante fagområder...sånne særinger som meg....likevel lever elbilfansen i complete denial, altfor mange tror at elbil, det er både feilfri og gratis (nesten) leik og moro! Du er helt klart et hederlig unntak, du er en klok mann som følger med og har forstårelse for at man må passe litt på sjæl - også når man har en ellers feiende flott elbil! Med litt flaks er problemet du beskriver, knyttet til en begrenset serie med motorer, men det bør absolutt følges opp, om ikke forhandleren kjenner til dette, ja da har du fått et par tips over, lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger