0

Beste pickup modell rundt 2019 modeller

spurt 2023-04-30 12:56:17 +0100

Hei lurer på pickup , har du tips om 2019 modeller som er eit godt kjøp? Toyota hilux, isuzu d-max? Ka er eit godt kjøp og er de nokre feller eg kan dette i?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-05-03 14:45:38 +0100

Dette er forsåvidt vidt forskjellige biler, jeg tenker at det er HIlux som gjelder som du skal ha en ekstremt robust og pålitelig bil, og ærlig talt, jeg er veldig imponert over Toyotas kundestøtte og kundebehandling generelt. Isuzu er liksom ikke helt "der", men for all del, det er greie biler med god motor og greie bruksegenskaper, kanhende også noe greiere pris i bruktmarkedet enn Toyota. Ellers gjelder det generelt at man skal være ytterst oppmerksom på eierhistorikken her, en bil av denne sorten kan ofte være veldig godt brukt, si om den blir brukt i et steinbrudd eller noe annet festlig! Greit nok med proffesjonelle brukere, men sjekk nøye hvilket "arbeidsområde" bilen har vært utsatt for!

Dernest: rust, rust og atter rust er en viktig ting å være ops på med biler av denne sorten, og med noen år på veien er begynnende kritisk rust så altfor ofte en realitet. Jeg ville rett og slett ikke engang vurdert å kjøpe en slik bil uten å avtale en NAF-test med selger FØR kjøpekontrakten blir underskrevet, ryddigere for begge parter: du får et minimum av trygget på at du ikke kjøper en sekk full av katter, og selger får dokumentert at opplysningsplukten er oppfyllt. Dernest: det er mye greiere å avtale utbedring av feil og mangler før kjøpekontrakten er underskrevet enn ETTER - evnt et passende prisavslag. Poenget er å ende opp med en bil i best mulig stand, og nei, "tilstandsrapport", ofte fra selgers egen verkstedsforbindelse, eller "nylig EU-kontroll" er kjekt å ha, men det sier altfor ofte alt og ingenting om bilens faktiske stand. Selv en faglært mekaniker har ikke en sjanse til å "sjekke" en bil godt nok der ute på tunet hos selger - sånn er det bare.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger