0

bremseforsterkersvikt under kjøring uten forvarsel

spurt 2023-04-27 20:56:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Bremsekraftforsterkeren sviktet plutselig under kjøring uten forhåndsvarsling, fordi at den er ikke tilknyttet varslingssystemet i bilen. Jeg mistet derved plutselig 70 % bremseeffekt. Er dette en vanlig livsfarlig feil som alle biler har? Bilen er C 200 bensin 2014 modell kjørt 96 000 km.

Mvh. Per Birkeland Stavanger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-28 06:27:05 +0100

Nei, dette er ikke "vanlig", selv om bla vår alles kjære Lada skal ha hatt en liten serie biler med en produksjonsfeil en gang tilbake på midten av 70-tallet...! Dengang ble det sporenstreks ordnet på garanti, selv om bilene det gjaldt var langt forbi den tidens 12 måneders garanti, men akkurat det er nok vanskelig med din feiende flotte Mercedes.....tross alt er dette neppe noe som er vanlig med Mercedes. I ditt sted ville jeg sporenstreks kjørt meget forsiktig og oppsøkt kompetent verksted og tatt det derfra, man kjører ikke med en slik iboenede feil mer enn man må, og som du er inne på, det er ikke riktig alle feil som gir blinkende røde lys.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger