0

Hvor mye bør jeg betale for en Kia Ceed stasjonsvogn

spurt 2023-04-23 23:52:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har fått tilbud om å kjøpe naboens Kia Cee'd stasjonsvogn. Bilen det er snakk om er en 2010 modell 1,6 liter diesel med en kilometerstand på 130 403 km. Interiør er i bra stand vil jeg si. Karosseri er i bra stand men noen småbulker.

Jeg har kjørt bilen flere ganger ettersom han leier den ut som leiebil. Og jeg vil si at den kjører veldig fint.

Hvor mye bør jeg by på overnevnte bil ? Jeg tenker et sted mellom 40 000kr og 45 000 kr.

Hilsen Jahn-Erik Pedersen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-24 12:31:22 +0100

Tja, prisen du nevner ligger i samme trakten som tilsvarende biler på finn. Fordelen er at du "kjenner" bilen, jeg ville nok ikke kjøpt en bil som har såvidt mange år på veien, attpå til med forskjellige brukere, uten å avtalt en NAF-test med selger FØR evnt underksrift på kjøpekontrakten. Ryddigere for begge parter, du får et minimum av trygghet, selger får dokumentert at opplysningsplikten er oppfylt. En ting jeg ville vært opptatt av her er denne "bagatellen" med understelslbehandling: KIA får såvidt jeg husker, en runde understellsbehandling når de kommer til Norge, men typisk intervall for etterbehandling er to - maks tre år. Det er så enkelt som at godstoffet tørker inn. Om så ikke er gjort, er det definitivt nok en god grunn til NAF-test FØR - FØR - FØR du undertegner kjøpekontrakten, du klarer ikke å vurdere eller avdekke evnt skjult rust der ute i gårdsrommet hos selger!

En helt annen ting er at din NAF teststasjon nok også kan gi en bruktbiltakst. Jeg tenker at 45.000 spenn for en bil med småbulker her og der betinger at bilen ellers er i topp stand. Det er tross alt ikke rasjonering på gode bruktbiler der ute - det skal man alltid ha i bakhodet - man bør rett og slett ikke forhaste seg og kjøpe på følelser - at karroseriet er i "bra stand" sier ingen ting om evnt godt igangkommet kritisk rust i bærende konstruksjoner eller bilens faktiske stand sett fra et mer helhetlig ståsted. Spesielt når det dreier seg om naboen og en man gjerne vil ha et godt forhold til i fremtiden, kan det være veldig lurt å ha bilens faktiske stand på det rene før man løper og kjøper! Sagt i klartekst: det er kjipt å ende opp med en sekk full av katter når naboen er selgeren!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-04-24 13:40:12 +0100

Takk for utfyllende svar.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2023-04-23 23:52:38 +0100

Sett: 71 ganger

Sist oppdatert: Apr 24 '23

Antall visninger