0

Garantiutløpstest; En nødvendig sikkerhet?

spurt 2023-04-19 09:08:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann, Jeg er lykkelig eier av en Jaguar F-Pace AWD 25d 240 hk R-Sport. Fantastisk kjøremaskin, som jeg håper jeg kan kjøre i mange år til, da vi er på mange langturer, og slipper rekkeviddeangsten. Det er en 2018 modell, så garantien går ut i 31.07.2023. Jeg kjøpte den brukt i fjor sommer, og har hatt to litt overraskende hendelser med den i forhold til at den er relativt ny og bare gått 64.000 km. 1. Motor til transferkasse og modulen til denne var defekt 2. Spissingsarm venstre side bak var deffekt, og forårsaket "vugging" på veien. Begge disse ble byttet ut og ordnet hos Insignia, alt på garanti.

Nå som garantien snart utløper, så har jeg tegnet plussforsikring som går på motor og girkasse. Men bør jeg i tillegg ta en slik garantiutløpstest hos NAF?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-19 14:43:49 +0100

Med en Jaguar ville jeg ikke vært i tvil, dette er som du forsåvidt har funnet ut, på ingen måte en "feilfri" bil. Garantiutløpstesten sparer seg raskt inn for å si det sånn, og skulle det ikke være noen feil eller mangler, ja da er det jo jolly fine, da kan du iallefall sove godt om natta en stund! Ellers er "plussforsikring" kanhende kjekt å ha, men det står mye rart med små bokstaver i forsikringsvilkårene rundtomkring, og du og du, som den bransjen vrir seg om det skjer noe - når uhellet er ute - ja da har det en tendens til å bli en aha-opplevelse der du lærer litt om dette med mantraet "en pris før, en helt annen pris etter" som et unevnelig forsikringselskap benyttet i sin reklame for noen år tilbake! Dette mantraet innebærer også "en fortolkning av avtalen FØR en skade, en helt annen ETTER en skade"! Nei, en garantiutløpstest finner kanhende ikke riktig alle skjulte feil og mangler, men det er en veldig lur ting. For min del lot jeg min faste verksmester ta en titt på våre biler, litt billigere og noen mil nærmere enn vår lokale NAF teststasjon, vi tok det som en utvidelse av EU-kontrollen. Nå var våre biler feilfrie, men bedre føre var og så videre...!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger