0

Ettermontere ryggekamera og Apple Car Play

spurt 2023-04-16 14:37:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Vi har akkurat kjøpt oss en Mercedes Benz E klasse 2014 modell (W212), og har lyst til å oppgradere multimediadelen av bilen ved å ettermontere AppleCar Play og ryggekamera. Bertel O Steen gjør ikke slikt, men noen butikker som for eksempel Oslo Bilstereo og NorskBilradio reklamerer for at de kan levere og montere dette uten problemer. Vi har også sett at enkelte mindre aktører på Finn og lignende selger en moderne smartskjerm som virker veldig forlokkende (Android 12 NTG 4.5), men dette er det lite informasjon å finne om hva gjelder erfaringer og anbefalinger. Vårt spørsmål er derfor om dere har noen anbefalinger og kanskje noen erfaringer? Alle løsninger har jo en prislapp, og prislappen er også litt ulik hos de forskjellige butikkene. Gjelder det gamle uttrykket «kjøp billig, kjøp dyrt» her også? Altså, kjøp billig og du vil antakelig måtte betale dyrt for det senere? Mvh Simen Korsbøen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-17 11:22:08 +0100

Det er ingen fasit her, i den forstand at det ikke er en absolutt "regel" som sier at det er samsvar mellom pris og kvalitet, på det som i realiteten er et nisje-produkt. I ditt sted ville jeg satt av tid til å legge turen innom og - om mulig - fått en hands-on opplevelse av grensesnittet for de forskjellige alternativene. Ja, du kan alltids gamble og kjøpe usett, du kan lese en del ut av en spesifikasjon, men i min verden er brukergrensesnittet ganske så viktig på sånne duppeditter. Sagt i klartekst: er det fomlete å bruke, ja da kjøper man seg en daglig kilde til irritasjon. Det er uheldig spør du meg. Ellers er vel smaken som baken, i min verden har jeg en enkel leveregel: jeg har satt meg fore å aldri noen sinne eie eller bruke et Apple-produkt, jeg tenker at Android tilbyr løsninger som passer bedre til mitt syn på hvordan ting skal fungere. Du kan kanhende vurdere å se nærere på disse smart-skjermene du referer til også? Grundige forundersøkelser er en god ting for å unngå bomkjøp og sitte med en sekk full av katter etter et par dager! Du bør også velge en samarbeidspartner som kan gjøre monteringen og tilpasningen, bilen din er såpass ny at du bør unngå garasjemontering derhjemme om du ikke tilfeldigvis har relevant kompetanse selv. Og ryggekamera - det er veldig greit å ha! Jeg vil også anbefale å tenke tanken på å montere et dashcam samtidig, gjerne et system med kamera både foran og bak og en funksjon som passer på når bilen står parkert. I disse tider, der unevnelige aktører i forsikringsbransjen spekulerer i å avgjøre flest mulig saker med "skylddeling", burde dashcam vært standardutstyr i alle biler! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger