0

Mercedes Benz E350E

spurt 2023-04-14 14:21:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Bilen min har nå vært på garanti rep av bakluke, samt årlig service og funnene etter service overrasker meg. Opphengskuler foran er utslitt og må skftes. Den er kjørt 78800km og finner det litt merkelig at dette er utslitt allerede. Dette hadde i utgangspunktet vært en garantisak om jeg hadde kommet inn på service for en måned siden, og nå får jeg altså ett tilbud om reparasjon på 23 380kr fra MB forhandler i Haugesund. Må jeg bare godta dette og betale?

Hilsen Kristen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-14 15:38:19 +0100

Slik jeg forstår det, har det blitt påvist slitasje av opphengskulene ETTER at garantien er utløpt. Spist er spist og BOS er BOS, du kan alltid spørre om man kan tenke seg å være så greie å ta dette på garanti siden omstenidghetene er som de er, men som vi vet, man har ikke for vane å gi ved dørene der i gården. Sånt som dette er en skikkelig god grunn til å gjennomføre en garantiutløpstest, gjerne hos en nøytral tredjepart - som NAF - i god tid før garantien går ut. Om det kan være en trøst: det kunne vært verre. Ellers har du et poeng, bilen er knapt nok kjørt, da føles det skikkelig dårlig når sånt skjer. Men det er ikke første gang i nyere tid, og blir neppe siste, kfr en unevnelig norsk underleverandør som leverte forstillingsdeler med usedvanlig kort levetid til flere tyske bilprodusenter. herunder BMW og VW...!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger