0

Problemer med registerreim

spurt 2023-03-31 12:33:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! På vegne av min datter, 2017 Citroen c4 Cactus med 1.2l motor. Nå er den gått i nødmodus etter at lampe for motorfeil lyste periodisk... har også mistet vacuum til bremsekraftforsterker. Har jo funnet ut at det har vært problemer med registerreima på disse motorene , den går i oppløsning og stopper til silen i oljepumpa, og tilførsel til vacuumpumpa. Bilen har fått service ved riktig intervaller, (km stand 75000 nå) og ved siste service ble registerreima målt (etter anbefaling fra merkeverksted) og funnet innenfor spec. Er dette et kjent problem for deg? Hva anbefaler du at jeg gjør? Merkeverksted vil ha den inn til feilsøking, bare dette vil koste meg kr 2000---- Reg nr er AS 52532. Mvh Bjørn Ringstad

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-04 21:31:20 +0100

Det fremstår som om du nok har en eller flere feilkoder, der du må ta en beslutning om du skal feilsøke på egenhånd....hvilket kan vise seg å være krevende....eller bruke en totusenlapp for å få et kvalifisert råd fra verkstedet. Der kan du også ta opp den eventuelle problemstillingen med registerreima - jeg tenker at dersom denne bilen hadde hatt en slik registerreim - ville verkstedet tilrådet utskifting i men det koster lite å spørre. Uansett er denne bilen sannsynligvis hinsides enhver garanti - om det da ikke er en bruktbil som er kjøpt relativt nylig - da kan det som et minimum foreligge mulighet for å reklamere overfor selger - mer om plikter og rettigheter ifht dette finner dere på forbrukerrådets nettsider.

Ellers skal du være en godt over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker for å tenke tanken på å ta feilsøket sjæl her. Ja, om du har en OBD-leser kan du selvfølgelig ta ut feilkoder og grave frem mer informasjon om disse, men jeg tenker at det absolutt kan være vel anvendte penger å få et verksted til å ta denne sjekken. Med litt flaks er det en billigere forklaring bak den blinkende lampa og nødmoduset enn du skisserer. Jeg tenker også at dette ikke uten videre har sammenheng med problemet med bremseservoen. Ellers kan også et uavhengig, autorisert verksted ta ut feilkodene etc, men gitt muligheten for registerreimproblematikken, ville jeg brukt merkeberksedet her.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-04-27 16:02:20 +0100

Har tilsvarende bil (Peugeot) og service hefte sier 5år eller 175000 km! Men mekanikeren min sier at 5 år er for mye. Reg remmen går i motoroljen og blir forurenset. Bytt etter 4år, men det er velig dyrt 18000-20000 kr.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger