0

Din mening om Panamera 2. generasjon

spurt 2023-03-28 11:48:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Har siden du annonserte kjøp av Porsche Panamera Sport Turismo 4 E-Hybrid for over et år siden ventet på en brukttest eller aller helst langtidstest av denne fra deg med dine meninger om både positive og negative ting med denne bilen. Synes dette er biler som virker svært moderne den dag i dag både utvendig og innvendig (inkl infotainment), og selv om hybrid-rekkevidden kanskje ikke er ledende lenger så er den i det minste brukbar sammenliknet med generasjonen før. Synes også motoren er svært interessant på disse, en slik 2018 modell (uten bensinpartikkelfilter) og med sportseksos er faktisk en av de aller best låtende bilene jeg har hørt etter turboen snek seg inn på omtrent samtlige modeller man får kjøpt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-04-26 09:27:28 +0100

Det var fantastisk. Å eie en personlig bil har alltid vært drømmen min. Jeg håper jeg en dag kan kjøpe den også. Jeg legger for mye press på meg selv til å kjøpe den. Og du inspirerte meg. Jeg vil også anbefale spacebar clicker til deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger