0

Audi a4 2013

spurt 2023-03-26 15:26:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei har nettopp kjøpt meg en a4. Jeg får ikke koblet til Bluetooth så da spiller jeg musikk via Ami. Det som er problemet er at ami kobler seg til bare en gang i blant. Kan det være selve Ami kontakten som er gåen eller bare overgangen fra Ami til aux

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-26 18:34:23 +0100

Tja....si det. Slik jeg forstår det, er dette en tilkobling som gjør det mulig å koble til en bluetooth "dongle", derved får du bluetooth-mulighet på et system som egentlig ikke har dette. Så langt, alt vel. Når jeg ser på fremgangsmåten for å etablere kontakt på nett, ser det for meg ut som om det er omtrent samme som om det hadde vært innebygget bluetooth i bilens multimediasystem. Så langt, alt vel, der etablerer du forbindelsen, så fungerer den helt av seg selv for (nesten) all fremtid. For din del ser det ut til at det er litt av og på, jeg ville jo fiklet litt med oppsettet i multimediasystemt og sett om det lot seg gjøre å vekke forbindelsen til live derfra. Om forbindelsen kan gjenopprettes på dette viset uten at du lirker på kontakten eller noe i den retning, ja da er kontakten tilstede og i orden.

Dernest kan du alltids prøve elektronikkrens på kontaktflatene på begge sider. Biltema har en metanol-basert sprayboks som ikke legger igjen noe belegg. Om alt blir så meget bedre da, ja da er det et enkelt kontaktproblem. En annen mulighet er at det er en software/hardware mismatch, det er flere versjoner av multimediasystemene i Audis biler, det er flere varianter av firmware i de respektive systemene , og endelig er det flere varianter over temaet "dongle" - altså den duppeditten som gir deg bluetooth-funksjonalitet. Ellers stusser jeg litt når du nevner "overgangen fra ami til aux", om du da snakker om en hardwaretilkobling - altså en forbindelse der du kobler telefonen til via f.ex minijack til en annen minijack på en variant over temaet "dongle", ja da er det ingen grunn til at det ikke skal fungere - gitt at den fysiske forbindelsen er etablert. På bla de første Golf 7 med discovery pro fantes det tilsvarende "dongle" for både tilkobling med minijack og USB, det fungerte som det skulle det....men der hadde man jo også bluetooth-funksjonalitet innebygd i systemet, det fungerte sømløst - hele veien. Da snakker vi om høsten 2013 and on.

The Bottom Line er at du bør gå systematisk til verks og eliminere mulige problemstillinger i sånn omtrent rekkefølgen som er skissert over. For å finne ut av dette med forskjellige versjoner, finner du dette om du blar litt i undermenyene, sannsynligvis under noe som er markert som "system" i oppsettet. Sjekk for evnt oppdateringer og ta det derfra. For å prøve en annen dongle, er EBay en god venn, der koster disse donglene typisk 1/5 eller mindre enn prisforlangende hos din lokale VAG-sjapp. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger