0

2018 invivibile

spurt 2023-03-16 14:04:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Dette lurer på er om det er mulig og montere NOS på denne bilen som er diesel på 2,4 liter. Gått ca 100 000km

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-17 15:39:32 +0100

Om du med "NOS" mener et lystgass-system, er alt mulig, du kan helt sikkert få kjøpt kit som er nogenlnde greie å montere, men det er ikke derved sagt at det er lurt. Uansett hvordan man vrir og vender på det, du øker belastningene gjennom hele drivlinjen, og selv om dette er en solid motor med ditto kraftoverføring, du vil kunne øke såvel termiske som mekaniske belastninger langt utenfor alle marginer. Nå sier du ingenting om hva hensikten er med en slik innstallasjon på den aktuelle bilen, om det er for å få raskere aksellerasjon en kort, men stakket stund eller for å få nok kraft til å komme opp en ovseleg bratt bakke med et par tonn slep bak, i begge tilfeller er det en øvelse der du burde tenke deg om: er dette virkelig nødvendig? I verste fall risikerer du motorhavari evnt girkassehavari eller andre festlige skader. Dernest: når jeg ser "2018": du bør som et minimum smøre deg med tålmodighet til fabrikkgarantien er ute.

Ellers er det prinsipalt sett samme funksjon med NOS på en dieselmotor som med en benziner, du får mer fart på forbrenningsprosessen. Men igjen: dette har en bakside.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger