0

Hvordan snu seter på caravelle 7Hc, 2008 mod?

spurt 2023-03-13 13:01:52 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Vi er en russegruppe som har kjøpt en Caravelle 7Hc 2008 lang modell. Vi lurer på om det er mulighet for å snu setene mot hverandre,? altså at den fremste raden bak forsetene.

Når vi snur den med de festene som er, er det veldig lite beinplass mellom de to seteradene. Hvordan kan vi får snudd disse med beinplass og plass til lite bord?

Kan vi lage/ kjøpe nye fester? Eller kan evt den bakerste raden flyttes enda lengre bak (ettersom det er en lang modell)?

På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-14 15:20:11 +0100

Slik jeg leser dette, dreier det sef om en 7-seter minibuss, der dere vil gjøre endringer som i ytterste konsekvens kan være i strid med bilens typegodkjenning og avgiftsklasse. Det eneste rette her er å kontakte nærmeste trafikkstasjon, fremlegge tankene omkring prosjektet og endringene, og be om et kvalifisert råd. Eksempelvis er det på ingen måte problemfritt verken å snu på eller flytte en eller flere seterader, enn si sette inn et bord. Sånn bortsett fra nevnte generelle forhold: dette dreier seg også om sikkerhet, der både foranlringen av setene og ikke minst sikkerhetsbeltene skal godkjennes. Og bare så det er sagt: ikke tenk på å gå videre uten å rådføre dere med SVV!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger