0

Webasto virker ikke lukt

spurt 2023-03-13 06:20:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Sliter veldig med en webasto på en 2014 a6 alltroad

Fikk ny for ca 1 år siden.

Den virket perfekt fram til det ble byttet olje på girkassen. Etter det så virker webasto kun av og til, og de fleste ganger jeg setter den på 1 time stopper den etter 10 min. Har byttet nytt batteri og det er nok diesel på tanken.

Når jeg stopper i lyskryss(og generelt) og bilen går og står i drive med bremsen inne, kommer det en forferdelig lukt inne i kupen. Blir borte så fort man kjører.

Har hatt bilen på 2 forskjellige verksteder uten at de finner feilen.

Begynner bli frustrert, da jeg mener det er en alvorlig feil på webasto. Men de finner ingen feil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-13 10:40:38 +0100

Det du beskriver, er en dieselvarmer der forbrenningsprosessen er i ulage. Lukta du beskriver, sier dårlig og ufullstendig forbrenning, at dieselvarmeren stopper opp etter 10 minutter likeså - det blir litt som når parafinovnen vi hadde i stua i gamle dager flommet over og kvelte seg selv. Dette kan ha flere årsaker, i ditt sted ville jeg konsultert et verksted med spisskompetanse på Webasto, gjerne et diesel-elektrisk verksted. Dette ordner seg, en Webasto er egentlig bare en liten ovn for flytende brensel som er tilpasset for å kunne brukes som motorvarmer. Ellers er det kanhende en garanti med i bildet her, det bør du iallefall ha i bakhodet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger