0

Bytte girkule på v70?

spurt 2023-03-13 05:46:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er 18 år og har kjøpt meg en v70 manuell fra 2011. Driver å prøver å style den litt og da har jeg kjøpt meg en ny girkule. Hvordan bytter jeg girkule? Har prøvd å skru den til siden, men det funket ikke

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-13 11:17:18 +0100

Har du prøvd å skru den links...? Uten at jeg har tuklet med girkula på Volvo, det hender at man bruker motsatte gjenger i noen sammenhenger. Dernest er det tre alternativer: det lam være enn godt skjult settskrue et sted, og det kan være brukt et festmiddel, og kula kan rett og slett ha satt seg. Det som er litt uheldig, er at det ikke uten videre er lurt å bruke for mye makt på kula. Om det ikke løsner med den styrken du har i hendene, gjerne med en mikroklut som gir deg godt grep, ville jeg tatt en telefon eller lagt turen innom delelageret ved et merkeverksted, de som sitter der har ofte en solid porsjon serviceinnstilling og sitter med tilgang til delekatagene et tastetrykk unna, der har de også sprengskisser som sier noe om hvordan kula er festet.

Ellers kan vi jo håpe på at vårt store orakel Benny innfinner seg i forumet, men som vi vet, det er travle tider for redaksjonen nå på vårparten!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger