0

Bakdør låses ikke

spurt 2023-03-05 07:52:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Bakdør åpnet ca 20cm, deretter var det motstand. Døra ble åpnet helt og deretter er det ikke mulig å låse bilen med nøkkel eller fjernkontroll. I bilen viser instrument at døra er åpen, når den er lukket. Hva kan problemet være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-05 13:07:13 +0100

Beskrivelsen antyder mekanisk leamikk knyttet til selve låsemekanismen har gått i støkker. Noen ganger kan det imidlertid være så enkelt som at en del av mekanismen har bikka over i feil posisjon, da får du normalt sett ikke verken lukket døra eller låst bilen. Det er ofte så enkelt som å vippe denne delen tilbake. Men så er det å se luset da! For en mekaniker er det et vi-ser-lett -at problem, for oss vanlige folk er det ikke alltid like intuitivt de første par gangene. Slik du beskriver dette, er det antagelig bakluka du refererre til, det er ikke gitt at mekanismen er helt og holdent lik det du har på fordørene, men det kan være en tanke å forsøke å sammenligne. Be advised, vær forsiktig, om du ikke finner ut av det, fremfor å risikere å ødelegge noe tar du heller en tur innom et verksted, gjerne merkeverkstedet, med litt flaks ordner de det på et lite minutt uten at det trenger å koste deg mer enn et stort smil og en varm takk. Er det noe som bør smøres opp, ordner de det også.

Og ja, det kan selvfølgelig være som som hatr gått i støkker, MacMurphy er med oss hvor vi går, men ha trua, det varnligste er at noe har bikka over i feil posisjon - kall det gjerne gått i vranglås. Lykke til men en fornuftig, feiende flott liten elbil, dette ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger