0

Mercedes-Bene E 280 aut, diesel stv

spurt 2023-02-28 15:02:55 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. En venn har en sånn, den den er kjørt ca. 500.000 km. Den er det jo noe feil på hele tiden, men ikke så store !!!!!!!! Hvor langet kan en sånn bil gå føre det ryker fek, motor , girkasse osv.

Med vennlig hilsen Fred Karlsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-03-01 12:15:20 +0100

Det som dreper en ellers god bil er ikke kjørelengde, men antall år på veien stikkord rust. Dernest vil en idiot som innbiller seg at "aktiv kjøring" er meningen med livet kunne ødelegge selv en flunka ny bil i løpet av et par kveldstimer. En annen høydare er å gi beng i service og vedlikehold - det er dårlig karma for alle biler. Her bør det også nevnes at i Norge er vinteren ennå ikke avskaffet, og veivesenets vintervedliikehold består stort sett av bruk av kjemikalier som får stålmarken til å hoppe og danse av fryd! Den som gir beng i understellsbehandling med jevnlig etterbehandling, legger raskt et solid grunnlag for at bilen skal ha et kort og ikke spesielt strålende liv!

På den andre siden har vi de som at skjønt at en fornuftig kjørestil, der man unngår å jage turtall før olja er gjennomvarm er tingen! For ikke å forglemme at et normalt godt regime for service og vedlikehold, jevnlig understellsbehandling inkludert, legger et solid grunnlag for at man kan eie bilen gjennom flere tiår og kjøre hundretusener av kilometer uten nevneverdige problemer. Nei, ingen biler er feilfrie, men det er faktisk ikke sånn at bilen ramler fra hverandre etter det være seg 100.000 km eller 500.000 km slik mange innbiller seg. Min f.d Passat B5 TDI rulla f.ex rundt de 500' uten nevneverdige problemer før den ble smadret når jeg fikk den berømte idioten bak svingen i fleisen! Da fremsto bilen fremdeles som ny, både å se til og teknisk. jeg måtte f.ex aldri etterfylle olje mellom oljeskiftene. den bikka fremdeles toppfarta, siste EU-kontroll kort tid før stjernesmellen ga 0 - null feil. Om bilen ikke hadde blitt smadret, hadde jeg lett kjørt den 500' til!

Med Mercedes skal man notere seg at taxi-versjonene lett går både en og to millioner kilometer. En sann vandrehistorie beskriver forøvrig mannen som kjøpte en 300-serie dieselbrenner med trehundreogetellerannet på speedometeret. Det selgeren glemte å informere om, var at det manglet et ett-tall. Det kom jo for en dag etterhvert, men prisen var jo lagt lavt nettopp på grunn av den faktiske kjørelengden - selgeren glemte seg bare litt ut. Det gikk i likaste laget, bilen var i god stand den, kjøperen var fornøyd, så det ble ikke noe baluba av det. En million km fra eller til -det betyr ikke stort på en kvalitetsbil!

Så neeeeeeeeeeeei, det er ingen automatikk i at mtor, girkasse elle ditt eller "osv" bare MÅ "ryke", gitt oppskriften over kan bilen lett levere flere hundre tusen kilometer til! Ja, slitasjedeler må jo skiftes av og til, men så lenge man ikke har rustskader, er det litt som legoklosser, det er helt kurrant å skifte både det ene og det andre. Det jeg ellers har plukket opp, er at en taxi-eier på sørlandet har for vane å bytte ut sine Mercedeser ved rundt 500', da skifter man rett og slett automatkassa for å være sikker på at kjøperen skal få et problemfritt bilhold, dette ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger