0

Eletrisk nakkestøtte

spurt 2023-02-28 13:37:52 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg eier en Mercedes CLK 320. jeg kjørte(rullet) litt for fort inn i en fartsdump og fikk et slag mot framhjulene, hastigheten var meget lav. Uansett så ble nakkestøttene bak "utsløst" på et vis slik at de spratt opp i høyeste stilling, dette antagelig for å beskytte passasjerene i baksetet antar jeg. De styres fra en knapp og løser seg normalt lett ut slik at de går tilbake til laveste stilling. Nå etter denne "nødutløsingen" så går de ikke ned igjen, jeg får heller ikke åpnet toppen, Dette antar jeg er fordi nakkestøttene står litt i spenn mot toppen?

Er det en prosedyre her? Kan de resettes manuelt? Ikke lett å finne ut av, setter pris på svar hvis du har et:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-28 14:29:59 +0100

Tja....sjekk bilens instruksjonsbok først og fremst. Om du ikke kommer i mål der, ja da tar du en telefon til et merkeverksted og ber om et råd, det er derfor de er der. Jeg tenker ellers at du kan ha et poeng med at de står i spenn, om du kan avlaste dette på noe vis, kan det være løsningen. Men be advised...forsiktighet er en dyd i slike sammenhenger!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger