0

Hjeeeelllllp!! min kjære van 92-modell er nå så rustet og gikk gjennom eu-kontrollen med ett lite varsko om at neste år...... jeg er så glad i denne b

spurt 2011-08-25 11:53:25 +0200

HJEEEELLLLLP!! Min kjære van 92-modell er nå så rustet og gikk gjennom EU-kontrollen med ett lite varsko om at neste år...... Jeg er så glad i denne bilen og bruker den mye på turer i inn- og utland sammen med min kone. Jeg er også avhengig av en så stor bil da jeg sitter i elektrisk rullestol. Den synger nå på siste verset og det er ikke mulig å skaffe til veie en ny bil av like stor dimensjon; les: bredde, slik at vi kan ligge på tvers i den. Jeg har fått tilslag på ny bil fra NAV, men det er en Mercedes Sprinter og den er ikke bred nok til vårt bruk. Jeg er derfor svært desperat om enten å få fikset opp den jeg har eller å få tak i en nyere bil av denne versjonen Starcraft som er så bred som denne. Kan du være så snill å gi meg noen tips ift. dette? Mvh, rullende van-elsker.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-26 19:30:32 +0200

let på finn.no er ganske mye gamle starcraft vaner. legg litt penger i en rustfri bil og få den tectylert med en gang. da varer den leeeeenge!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger