0

Hvordan oppdatere GPS i Mercedes.

spurt 2023-02-22 10:23:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har eb MB, C mod. 2016 og skulle ha oppdatert GPS. Jeg har spurt på Bertel O Steen og de kunne ikke gi meg et svar som var fornuftig. Jeg har lett på nettet uten å finne noe som kan hjelpe. Jeg er 72 år og ikke så veldig dreven i dette, og håper på at Broom kan hjelpe meg. MVH Ove Jeppesen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-22 22:39:06 +0100

Hvorfor blir jeg ikke overrasket over at merkeverkstedet ikke kan....eller vil...hjelpe en helt sikkert meget god kunde? Slik jeg forstår det, er det imidlertid flere varianter over temaet infotainmentsystemer i Mercedes sine biler, det gir en del hodebry, og som vi vet, BOS er blant de som virkelig skriver faktura med gaffel. Nei, det er ikke spesielt mye arbeid forbundet med å oppdatere et navigasjonsystem, men det går litt tid uansett. Tid er penger, det kan være at man rett og slett ville spare deg for utgiftene.

For, det fremstår som om oppdaterte kartdata ligger fritt tilgjengelig på nett. Jeg tenker at det beste du kan gjøre, er å få hjelp av en god venn som kan det du ikke kan - gjerne en som er litt yngre og kanhende er noe mer oppdatert på internett, datamaskiner og ikke minst filhåndering enn deg. Det første han må gjøre, er å sjekke nøye hvilken versjon av naviasjonsenheten som sitter i din bil, og ta det derfra. Et nettsøk bør løse problemet, der laster han ned kartdataene....lagrer dem på et minnekort eller hva slags medium som måtte være lesbart i din bil....og innstaller det. Verre er det ikke. Jeg finner bla en grei generell oppskrift som kan være til hjelp HER: https://www.youtube.com/watch?v=myp2z...

Ellers vil han finne informasjon i søkk og kav ved å bruke GOOGLE og søke på "mercedes oppdatering GPS". Evnt din bilmodell og ditt navigasjonsystem spesifikt. Ellers ser jeg absolutt poenget med et oppdatert kart, for min del har jeg både bilens navigasjonsystem og en fast montert Tom-Tom enhet, da får jeg ja takk, begge deler, en ekstra bonus er at Tom-Tom enheten har flere oppdateringer årlig og enklere å oppdatere. Det kan være en løsning om det viser seg problematisk å få oppdatert det systemet du har i din bil - det er antagelig billigere å kjøpe og få en fast innstallasjon med en Tom-Tom enhet (Min enhet er montert i en brakett fra Brodit, levert og montert av Bilradiospesialisten) enn å betale for oppdateringen hos BOS. Men - har du en god venn som kan det du ikke kan - ordner det seg nok skal du se, lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger