0

er på tur å kjøpe en chevrolet starcraft pathfinder gt 4×4 1992 ekstremt sjeldne biler. hva kan være feil på disse bilene?

spurt 2011-01-07 12:57:37 +0200

Hei er på tur å kjøpe en Chevrolet Starcraft Pathfinder GT 4×4 1992 ekstremt sjeldne biler. Hva kan være feil på disse bilene? Shift-kit er montert i girkasse. Bilen har bare gått 155000km. Hvilke ekstralys vil du anbefale for denne bilen. Og hvilke dekk er de beste? På forhånd takk fra stor pathfinder entusiast.Jeg synes bruktbilportalen var bedre før da sto alle spørsmål og svar under hvert merke

ps. pathfinder var et firma som bygde om vaner til 4×4. Håper du kan svare meg.Har spurt fire ganger.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-03 15:32:48 +0200

Hei. Sjekk etter rust, oftest nede i dører, i dørken ved "hjulhusene" bak, rundt frontrute, bak bakre støtfanger og i kanal der "brakett" til bladfjærene bak er festet. Og er det "starcraftvinduer" så er det også mye rust rundt disse. Det elektriske til hovedlys er underdimensjonert, så der ville jeg bygget om med tykkere ledning, og releer. Ekstralys..... Hmmm. Etter ombygging og ved å bruke alle fire lykter foran som fjernlys tror jeg det er lys nok. Men skal du først kjøpe..... PIAA. Veldig dyre lykter, men ekstremt bra, med både nær- og fjernlys. Dekk: Jeg har god erfaring med Cooper, og få dekkforhandleren å sette i skikkelige stålpigger, ikke de "lekegreiene" som kommer originalt. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger