0

Brukt hybrid SUV

spurt 2023-02-16 13:28:34 +0100

anonym bruker

Anonym

Vurderer kjøp av brukt hybrid SUV. En som har det lille ekstra. Er Jaguar F-pace et godt alternativ ? Hva må jeg være obs på ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-18 13:02:00 +0100

Du kan lese deg opp på "kjent feil" til du ser stjerner, selv om du skulle være faglært bilmekaniker vil du aldri klare å "sjekke" en bruktbil godt nok verken i selgers lokaler, der ute på tunet hos selger eller under prøvekjøringen. Ja, du kan grovsjekke selv, og det er en klar fordel å ta med en god venn som kan det du ikke kan. Likevel, vil du ha et minimum av trygghet, da avtaler du en NAF-test med selger FØR kjøpekontrakten undertegnes. Nei, NAF avdekker ikke absolutt alle feil, men det er det beste tilgjengelige alternativet for de fleste. Mhp Jaguar er det iallefall en rimelig avansert bil, det medfører ofte at lommepungen hopper avskrekk når noe går i støkker. Det er i seg selv god nok grunn til å gjøre det lille ekstra for å ende opp med en bil i best mulig stand - altså en NAF-test.

Ellers er det forsåvidt en helt grei bil, du finner mer om bilen HER: https://www.tv2.no/broom/luksus-til-h...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger