0

Volvo hybrid XC60 2018 mod.

spurt 2023-02-13 17:20:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Oppdatering av hubrid batteri pakke til tre lags batteripakke fra 50 km. til 170 km. En kompis har lest en artikkel i Broom om dette.

Mvh. Jan Aurdahl. Mob. 95828887 E-post: jan.aurdahl@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-15 12:36:55 +0100

Jeg finner ikke en slik artikkel sånn uten videre, det jeg finner er et par artikler med omtale av de nyere versjonene av Volvos feiende flotte XC60 med hybrid drivlinje. Men at du muligens kan bruke skojern og trøkke inn en større batteripakke - det skal du ikke se bort fra. Dog er det neppe problemfritt - både spenningsnivåer og strømtrekk vil med stor sannsynlighet kreve en remapping av bilens styringselektronikk, spesielt den biten som styrer den hybride delen av drivlinjen. Jeg ville vel tenkt i retning av et svensk merkeverksted med relevant spisskompetanse - det er liksom en litt for ny bil til at det er en garasjegreie dette her. Ellers har Benny av en eller annen grunn ikke fanget opp spørsmålet ditt, prøv gjerne med en mail direkte til benny@broom.no

Om han ikke kan svare på stående fot, kan han nok peke i retning av noen som vet om en slik oppdatering er liv laga eller ikke.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger