0

Spylerpumpe bak.

spurt 2023-02-04 12:46:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Hvor finner jeg spylerpumpe bak til en Toyota Corolla 2002 mod.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-02-04 19:58:35 +0100

Tja....si det. Jeg ville vel i første omgang spurt meg litt for hos Toyota...der kan prisen være hårreisende...men det koster lite å spørre. Det finnes også i noen grad tredjepartsdeler til Toyota, du kan scanne vårt alles kjøre internett og nettbutikker, EBay er absolutt en mulighet, det er bare hvor mye tid du vil legge i det som setter grenser her.

Et alternativ er også å sjekke hos bilopphoggeriene, og du kan åpne der bak og se åssen pumpa ser ut....du skal ikke se bort fra at du kan tilpasse noe annet....det være seg en pumpe fra en annen bil eller en pumpe fra Biltema eller andre bilrekvisitaleverandører. Mulig du da må kjøpe tank, pumpe og slanger komplett, men so what...du plukker lett ut det du trenger. På en 10 år gammel bil ville jeg ikke hatt noen spesielle skrupler for å bruke det som måtte fungere. En pumpe er en pumpe, ikke sant? Den må bare levere nok trøkk i forhold til slangenes tykkelse og dysene, så går det som regel greit. Ellers er det jo forholdsvis sjelden at pumpene går i støkker...har den kanhende frosset i støkker? Det er vanligere at ting går tett, evnt elektrisk feil. Men du har gjerne sjekket...bare en tanke.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger