0

Bunpanne skifte + mer

spurt 2023-01-26 15:20:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :)

skal skifte bunnpanne på v70-en min , det er aluminium, og flytende pakning rulles på , skal bruke aceton og rengjøre kontakt kanten på den nye oljepanna og på motoren,

hva skal jeg tørke av med av fille, tenkte i farta på ny fiberklut, men mulig de smelter av når den " dynkes " i aceton så de legger ett lag på aluminumen ???

så hva kan du anbefale å tørke av med så det blir rent og tørt før rulle på volvo anaerobic sealant, i såfall hvem selger den type fille du anbefaler

På forhånd takk :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-26 21:43:50 +0100

En gammel tshirt/t skjorte holder fint og funker til nesten alt i garasjen men den må være vasket for å duge som fille.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-26 22:20:07 +0100

Som kamerat Wizard sier, gammel T-skjorte er suverent! Men be advised, dobbeltsjekk at det er ren bomull og ikke noe syntetisk dritt i den! Som du antyder, Aceton og syntetiske fibre går dårlig sammen, Acetonet fordamper jo, men syntetiske stoffer er som kjent en form for plast. Derved blir det som du jo er inne på, liggende igjen et belegg...litt som med rødsprit...men her er det altså en annen sammensetning av belegget. Ellers brukes Keton i bla ekstrudere i industrien, det er heftige saker, enda hissigere enn Aceton på alle vis, men ikke helt enkelt å få tak i. Jeg tenker at Aceton må være mer enn godt nok, ylle til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger