0

Dashbordkamera

spurt 2023-01-24 23:17:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg vurderer å skaffe meg et dashbordkamera, jeg ønsker helst et som ikke er så veldig dyrt Max 500kr. Finnes det noe bruk bart i denne prisklassen? Og har du noen tips til hvilke kamera? Gjerne kom med konkrete kameraer som jeg kan kjøpe.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-25 23:08:45 +0100

Med et såvidt begrenset budsjett tenker jeg i retning av Alibaba. com evnt EBay. Som du sikkert vet, det er full moms fra første krone nå, det er i seg selv ikke et problem, men Posten Norge tar snaue 300 spenn for å fortolle forsendelsen for deg. Derfor er det viktig å handle hos en leverandør som har avtalen om innkreving av norsk mva på plass.

Hva selve kameraet angår, tenker jeg at det vesenligste er at det må benyttes mini-SD-kort, evnt vanlig SDHC eller bedre. Dernest er HD-oppløsing en fordel, likeså GPS-funksjonalitet og G-kraft sensorer i XYZ. Dette med montasje og strømforsyning er en skål for seg, sugeskåler og midt-i-ruta er noe dritt. Jeg fikk tak i en form for stativfeste for action-kamera med sånn derre 3M-tape på, og monterte denne oppe under taket på høyre side. Der fanger kameraet opp det nødvendige, og det var kurrant å trekke ut en fast strømtilkobling fra speilkonsollet. Be advisesed, om du har en nyere bil med databuss som svirrer rundt i hele bilen, er det ikke uten videre en gjør-det-selv jobb, innhent som et minimum råd om hvor du kan trekke ut strøm....selv om det ikke er speseilt høyt strømtrekk på disse kameraene! For min del brukte jeg den lokale Bilradiospesialisten til jobben, selv om jeg er f.d elektroingeniør....! Kosta vel halvannet tusen for våre to biler, det syntes jeg det var verdt for en proffesjonell jobb - bortsett fra dette med å finne strøm på "rett" sted skal man jo åpne dette konsollet som er fullt av leamikk og andre sensorer...det syntes jeg ikke var noen god ide på våre nye biler under garanti. VÆR OGSÅ OPS PÅ at du ikke finner "rett spenning" sånn uten videre....det er gjennomgående 12 volt i hele bilen din. Unntaket er eventuell USB-kontakt i midtkonsollet f.ex eller ladekontakt til mobil....der finner du rundt 5 volt give or take. Ja, et dashcam kan som regel bruke si fra 3 til 7 volt, det er ofte en enkel form for spenningsregulering i selve kameraet. Men skal du koble dem slik det er gjort på våre biler, må du ha en spenningsregulator med rett utgangspenning i tillegg. Koster ikke stort, du finner dem også på såvel Alibaba som EBay.

Og om du vil bruke den medfølgende lighterpluggen? Jolly fine, inni denne pluggen er det en slik spenningsregulator sånn at kameraet får rett spenning.

Kameraene kjøpte jeg i 2014 etter en kollisjon der jeg fikk den berømte idioten bak svingen i fleisen. Forsikringselskapet prøvde seg med skylddeling, heldigvis har jeg vært ute en vinterdag før og tilkalte politiet og fikk dem til å ta mål og opprette sak mot motparten ifht grov uaktsomhet. Jeg hadde jo også fått en trøkk som legimerte å tilkalle politiet, og jeg tok bilder på skadestedet. Men jeg sto med to motparter i tre år, mitt eget selskap og motpartens selskap. Noter deg like godt først som sist: alltid tilkalle politiet om det er den minste mulighet for ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-02-08 03:14:02 +0100

You can refer to the camera you are using. That is the Nikon Coolpix B500 for $ 299. The image quality is good, the design is compact. super mario game

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2023-01-24 23:17:33 +0100

Sett: 114 ganger

Sist oppdatert: Feb 08 '23

Antall visninger