0

Ford Mondeo 07

spurt 2023-01-23 13:35:56 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har et problem med å komme ut av bilen min på førersiden. Dette har blitt et problem den siste måneden . Så nå må jeg klatre over på passasjersiden hver gang jeg skal ut, Jeg har smurt på silikon og listbeskyttelse ,men fungerer ikke. Tenkte at døren var fryst fast,men det er rart hvorfor ikke passasjersiden fryser fast også i så fall. Jeg har ikke små barn så det kan ikke være noe sikkerhets lås heller såvidt jeg vet som kan ha slått inn. Kan du være så snill å hjelpe meg ?mvh Martha

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-24 09:36:48 +0100

Det kan være noe ødelagt inne i døren, da må du på verksted. Men det er en mulighet for at dørlåsen har frosset, så prøv først med en hårføner rundt dørhåndtaket.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-24 12:11:36 +0100

Du sier det er problem med å komme ut av bilen så da regner jeg med at du kan åpne normalt fra utsiden for å komme inn i bilen. Inni døren er det en wire som går fra åpne mekanismen og ned til dørlås mekanismen, denne sitter bare i plast clips og kan i årenes løp bli slitt og kan knekke av slik at døren ikke kan åpnes innenfra. Dørsiden inne i bilen må demonteres for å sjekke mekanismen.

Hilsen Mr Car Wizad

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-24 12:25:07 +0100

Som d'rede kameratene her er inne på, det er litt leamikk inne i døra, den kan være frosset, stikkord kulde og kondens, og det kan være ting som har hoppet av eller satt seg, men det kan også være så enkelt som å smøre opp litt her og der. Om ikke hårføner og enkle virkemidler løser dette, legg turen innom et verksted du - gjerne et versted du kjenner - der man har en mekaniker av samme kaliber som vår gode venn Car Wizard. Da skal du ikke se bort fra at han svinger tryllestaven og ordner dette på en-to-tre! Og skulle man måtte demontere dekselet på døra, går det som regel ganske så greit, Ford Mondeo er en grei bil på alle vis! Ellers tenker jeg at det er lurt å få fiksa dette før du knekker et ribbein eller to når du kryper over midtkonsollen, det kan skje den beste, det har skjedd meg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger