0

Har lyst på en slik. Diesel 2015 -2018 mod

spurt 2023-01-18 11:22:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Er det noen grunn for ikke å kjøpe den. Noe jeg må passe på .

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-18 11:59:20 +0100

Citroën DS5, eller bare DS som den heter fra 2014 er både en linjelekker og ikke minst komfortabel bil. Dessuten har den greit med plass også, selv om den lider litt under at designet har fått såpass høy prioritet.

Dessuten er interiøret fint på mange av bilene, men kanskje ikke mest praktisk. Jeg mener om den ikke «bommer» helt på ditt bilbehov, så har man lov til å kjøpe den bilen man ønsker seg. Men å lese seg litt opp på den er uansett smart.

Det er jo det å si om franske biler at de sjelden vinner noen kvalitets- og mest fornøyd-undersøkelser. Men de kan ha mye sjarme og karakter. På godt og vondt.

Det handler i stor grad å lete opp en så hel, pen og teknisk god bil som mulig – og heller betale litt mer for et skikkelig fint og godt eksempel. En NAF-test er heller ikke dumt.

Service historikk er veldig viktig å sjekke. Dieselmotorene er stort sett gode. Det har vært litt tull med noen girkasser. Ulike elektronikk-feil er en gjenganger, det samme er ulyder fra fjæringen. Bremser hjuloppheng og forstilling må også sjekkes nøye.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger