0

Skal byttte ut min fiat scudo med ein stasjonsvogn

spurt 2023-01-18 10:51:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Mitt spørsmål er litt generelt. Skal kjøpe med en stasjonsvogn og har lyst og bruke litt penger denne gangen ca 250tusen. mine tidligere biler har alltid kostet under 50 tusen. Har lyst på firhjulstrekk men det er ikkje et krav. det viktigste for meg er kjørekomfort og driftsikkerhet. Tenker pasat, octavia eller ein volvo, men blir liksom ikkje kolkere på hva som er den beste bruktbilen. tenker og kjøpe rundt ein 2015 modell.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-19 09:56:33 +0100

De du tenker på er sikkert ok for noen og spesiellt Volvo V90 er jo et greit valg. Ellers bør ikke Mondeo MK5 være uprøvd, den kom i 2015 med firehjuls trekk og ellers alt av moderne utstyr og den kjører like godt eller bedre enn en V90 og desuten er prisene gunstigere ellers alt annet likt og godt innenfor budsjettet ditt. Bil er ofte en smaksak og en behovsprøvd greie så du får ta en runde til forhandlere å prøvekjøre de du tenker på så finner du nok ut av det.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-19 13:52:38 +0100

Om du vil ha en stor og pålitelig bil, tenk Mondeo. Ellers er Octavia gjennomgående et valg som gir mer god bil for pengene enn Passat. Ikke et vondt ord om Passat, men den holder seg litt for godt i pris. Med nettopp Alltrack-versjonen er det dette "SUV"stempelet som ødelegger mye av moroa også, du betaler altfor mye for noen plastdeklser og et par cm ekstra bakkeklaring. Om du vil ha Passat, velg heller en ordinær stasjonsvogn. Ellers har Octavia tilnærmet like god innvendig plass, og du får Haldex 5 samt en gjennomgående "ny" bil fra 2013 og utover, med bla et høyt nivå på passiv og aktive sikkerhet. Ellers har Volvo mange feiende flotte modeller, både V70 og V90 finnes i versjoner med gode motorer og firehjulstrekk. Merk deg "V", evnt "S" her.....XC....som er "SUV" på Volvo-språket...har igjen dette med å betale for meget for SUV-stempelet!

The Bottom Line er at Mondeo hhv V70 nok bør stå høyt på lista, med Octavia som et alternativ. Tenk ellers diesel....det er fortsatt kongen på haugen om du ikke har et kjøremønster som i alt det vesentligste består i å kjøre og levere tippekupongen i nærbutikken og ellers kjøre et par kilometer til og fra jobb..! Diesel gir pålitelighet, lave driftskostnader, skikkelig langkjøringskomfort....ingen over....ingen ved siden. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger