0

Selge nå eller vente?

spurt 2023-01-17 11:54:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en Tesla model 3 som skal selges. Bruktmarkedet har kollapset etter at Tesla satte ned prisene kraftig. Det er åpenbart at bruktprisene skal ned, spesielt for Tesla model 3 og Y, men også andre elbiler. Det store spørmålet er hva som er mest lønnsomt; legge ut bilen nå og sette ned prisen til jeg får salg, eller vente til markedet er mer i balanse? Akkurat nå virker det som om det er flere selgere enn kjøpere og kjøperne "sitter på gjeret" - samt kanskje prøver seg med ett og annet "skambud"... Jeg heller mot å vente noen måneder, men da kommer nye Tesla med ny pris også på markedet. Hva er antatt rett stragegi? Noen som tør å prøve seg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-18 10:59:00 +0100

Heisann! Jeg er en enkel mann med sansen for enkle løsninger. Jeg tror at om du har bestemt deg for å kvitte deg med bilen, så er det bare å sette i gang først som sist.

Den blir neppe mere verdt om du venter i for eksempel 6 måneder til.

Jeg tror 2023 blir et krevende bruktbil-år med tanke på å holde prisene høye. Det er mange biler på markedet allerede. Mange forhandlere har fortsatt store ordrereserver og den kommer til å komme flere biler på bruktmarkedet. Det vil presse prisene nedover.

Tesla-grepet bidrar heller ikke akkurat til ro i markedet i et allerede usikkert marked. Bruktbilmarkedet har vært veldig godt de siste par årene. Kanskje er det (i alle fall delvis) mettet nå? Det kan virke slik. De første ukene i 2023 har vært tunge på bruktbil.

Mange avventer nok en slik investering litt også. Generelt høyere priser på det meste gjør at mange bremser forbruket noe. Dette går neppe over i 2023.

Så pris bilen din «riktig» med en gang – og legg den ut er mitt råd.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger