0

Funksjonell?

spurt 2023-01-15 14:48:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hallo!’ Lurer på ladbar hybrid fra Mini Countryman. I forbruk, plass, hvordan på vinterføre osv. Har hatt Hyundai Ionic ladbar i 5 år og vært fornøyd. Men den har jo gått ut. Mvh Otto Falch

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-18 21:18:19 +0200

Tja, holder ikke Hyundaien din fint i 5 år til da....? En god bil ramler faktisk ikke fra hverandre når fabrikkgarantien lakker mot slutten....! Ellers er Mini Countryman en noe spesiell bil, før du løper og kjøper denne bør du tenke nøye gjennom hvilke behov du har, dette er ikke noen "vinter" om du har eller vil få småbarn i nærmeste fremtid. Ja, fire passe store personer inkl føreren sitter greit, og du har mer bagasjeplass enn du har med en vanlig mini, men som vi vet, det er liksom ikke allverden! På plussiden er et relativt lavt forbruk - en drøy halvliter er realistisk - og en variant over temaet firehjulstrekk som nok gir bedre fremkommelighet, men som med andre hybrider der elmotoren driver bakhjulene, ikke regn med at dette er helt "der" ifht et godt firehjulstrekk på "vanlig" vis. Du har også en god ESP / antispinn, og med en grei vektfordeling og gode vinterdekk vil dette være en over gjennomsnittet god bil på vinterføre. Det virkelig store plusset etter mitt hode er imidlertid at det er en sjarmerende bil, det skal de ha!

Men dette designet har også sin pris, bokstavelig talt: det er enkelte ting som visstnok skal være fomlete for mekanikeren på denne bilen. I tillegg har bilene vært beheftet med relativt høy andel feil, uten at det er skremmende for å si det sånn: type irriterende småfeil om jeg leser tilbakemeldingene som våf gode venn google hoster opp rett. Regn imildertid med litt hyppighere verkstedsbesøk, litt høyere budsjett for service og vedlikehold. Om du ikke blir skremt av dette, og ellers kan klare deg med noe mindre plass og en mindre praktisk bil enn du har hatt, tut og kjør - men ikke kjøp "uprøvd" og usett her! Ellers tenker jeg at gitt den bilen du har hatt tidligere, ville jeg nok spandert å sett nærmere på Lexus - om budsjettet tilatter det - eller siste generasjon Toyota Prius som kommer til Norge. Gle ellers aldri første hovedsetning: om du vil ha gode vinteregenskaper, er det først og fremst dekka det starter og slutter med. Ellers er europeisk gjennomgående bedre på mange vis, men om du ikke kjører under ekstreme forhold til daglig, vil både CLubman og alternativene jeg nevner nok gjøre deg til en lykkelig mann. Mini, også Clubman, er jo på sett og vis i en klasse for seg, med lavt tyngdepunkt og nærmest et hjul i hvert hjørne, men som nevnt over, det er IKKE et konvensjonelt firehjulstrekk - det er en noe annerledes løsning, på godt og vondt! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger