0

Forskjell mellom CAGA og CAGC motor

spurt 2023-01-12 15:55:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva er forskjellen mellom CAGA og CAGC motor. Har en CAGA motor i bilen nå. Denne fikk havari og fikk tilbud om en brukt motor, men har motorkode CAGC. Er C motor med 124 hk og A motor med 143hk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-12 22:43:13 +0100

I ditt sted ville jeg lagt ut spørsmålet i et Audi-forum. Det kan f.ex være hurra for den lille forskjellen på flere punkter....Audi har hatt flere spennende motorer med iboende feil som gir både brutalt oljeforbruk og motorhavarier. Det vil du helst unngå om du bytter motor, ikke sant? Og nei, det er ikke så enkelt som en forskjell i hk dette her!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-12 22:48:54 +0100

HER kan du se litt mer om spennende muligheter for feil knyttet til Audis motorer...:

https://www.shopdap.com/blog/post/vw-...

https://www.shopdap.com/blog/post/aud...

Blar du litt rundt i artiklene på nettstedet, vil du sannsynligvis også kunne nøste opp spesifikke forskjeller mellom forskjellige motorkoder...lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-13 10:44:56 +0100

Du må absolutt ikke sette inn en motor som ikke har samme motor kode foruten at du har mere enn stålkontroll på hva forskjelen mellom disse motor kodene er. Til og med et Merke verksted kan ha problemer her da det fks kan være små nyanse forskjeller som en litt annen turbo kode eller innsprøytnings dyse koder. Setter du inn en slik motor vil det bare gi problemer da fks motor Ecu ikke er tunet for og kjenner igjen diverse sensorer og ellers utstyret på den nye motoren. Noen ganger kan grunnblokken med toppen være det samme så det vil tilsi at alt av lednings nett, sensorer, turbo og annet må flyttes over fra den gamle motoren. Så du ser at her er det ikke nok at en hugger i forbifarten kaster ut av seg at joda den passer nok for de ser jo like ut og som nevnt av blant annet Mr N Wolf så er et Audi forum der en annen har gått på den samme stien som du tenker på å gjøre det absolutt det tryggeste.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger