0

Nyttelast på Volkswagen ID. Buzz

spurt 2023-01-10 20:54:35 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvorfor venter en på at Volkswagen ID. Buzz skal leveres som 7-seter når maksimal nyttelast er kun på 478 kg ? På en bil med så stort lasterom virker dette underlig..... Vil den virkelig leveres som 7-seter ? Mvh Frank Bratten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-11 11:55:53 +0100

Det som er opplyst så langt, er at det åpnes for bestilling av versjonene med 6 hhv 7 seter ila 2023. der 6-seteren vil kunne leveres med både kort og lang akselavstand, 7 seter fås kun med lang akselavstand. Ellers er egenvekten av den versjonen vi ser i butikken i dag 2459 kg, med en tillatt totalvekt på 3000 kg skal både fører og passasjerer være rimelig slanke for at man skal få med seg noe særlig pikk og pakk! Er jo omtrent samme nyttelasta som i vår alles kjære Golf med bensin eller dieselmotor, eller sogar Beetle! På den annen side sett, det er vel noe som går med elbiler, dette er på ingen måte den elbilen som har minst nyttelast å gå på! Jeg merker meg ellers at Cargo-versjonen har 650 kg nyttelast, da begynner det liksom å ligne noe, om jeg skal tenke høyt, ville jeg tenkt tanken på at VW vil forsterke understell etc for å få en mer praktisk anvendlig nyttelast på 5 hhv 7 seteren.

Om det blir nok til at man faktisk kan fylle opp bilen med sin utvidede familie, eller om man knapt nok kan fylle den med banr under 10 år, se det vil tidsnok vise seg!Vi venter i spenning, om du er utålmodig, følg gjerne med på VW sine tyske hjemmesider, det hender det at man bringer interessante oppdateringer en god stund før det kommer frem til norske kunder!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger