0

Mercedes c63 s stasjonsvogn som hverdagsbil?

spurt 2023-01-03 16:52:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvordan er det å kjøre Mercedes c63 s stasjonsvogn som en hverdagsbil? Hvor bør man være oppmerksom på? 2017 mod med forholdsvis lav km. stand og fulgt servicer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-04 14:09:27 +0100

Det enkle svaret er at det meget raskt blir dyre kilometer av det. Ingenting er gratis med en Mercedes, og her snakker vi om en bil i den klassen der innholdet i lommepungen virkelig får ben å gå på, ikke minst fordi du ikke uten videre kan forvente at Mekonomen og de derre verken kan serce eller levere rimeligere tredjepartsdeler til denne bilen. Du er mao i stor grad henvist til å bruke merkeverkstedene og leve med BOS sin kundestøtte, på godt og vondt. Men for all del, det finnes gode merkeverksteder i alle familier.

Mhp kjørelengde er det bare et tall, det som betyr noe, er bilens faktiske stand, og bortsett fra det åpenbare, er dette i aller høyeste grad en bil du aldri noensinne kan "sjekke" godt nok teknisk sett der ute på tunet hos selger. Det er mao en bil der en grundig utformet tilstandsrapport eller en NAF-test FØR kjøpekontrakten underskrives, er en selvfølge. Det er så enkelt som at heller ikke Mercedes er feilfrie, og selv relativt enkle feil innebærer at taksameteret begynner å løpe så snart bilen kommer innenfor verkstedsporten. Dette avtaler du med selger, og tar det derfra, som vi vet, mye ryddigere å avtale utbedring av eventuelle feil og mangler FØR kjøpekontrakten er underskrevet, enn ETTER, evnt et passende prisavslag. Dernest er det jo alt annet enn en billigbil dette her, selv om en god del av verditapet er tatt av første eier(e).

Men å bruke en slik bil som "hverdagsbil"? Helligbrøde etter mitt hode, det blir dyre kilometer, og hvor vellykket dette eksperimentet blir, vil i stor grad avhenge av kjøremønster og ikke minst, kjørestil. Dette er en tung autobahnracer, det innebærer at det på ingen måte er en ideell bil til å svippe frem og tilbake til butikken og barnehagen med. I tillegg til det åpenbare, vil en tung bil som f.ex må "tåle" å passere en dullion fartsdempere til og fra butikken, en kort vei til jobben, whatever, relativt raskt oppvise mykje morosamheter i hjulopphenget. Verdt å ha i bakhodet - tenk nøye gjennom kjøremønter og behov før du løper og kjøper her! Ellers er det selvfølgelig en feiende flott bil på mange vis, men husk vårt store orakel Bennys første hovedsetning: om du ikke hadde råd til bilen når den var ny, har du antagelig ikke råd til å eie den som bruktbil heller! Gjør deg iallefall opp en nøkternt realitisk oppfatning av kostnadene ved å eie og bruke denne bilen, sørg gjerne for å ha et buffer på konto for eventuelle overraskelser!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger