0

Hva bør jeg gjøre

spurt 2023-01-01 07:49:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, har skrevet kontrakt på kjøp av ny bil som skal leveres på nyåret. Hodepinen er at bankrenten er doblet siden jeg inngikk kontrakten og mer vil den øke etter hva alle som skjønner det sier. Har derfor kommet i hva-skal-jeg-si en knipe økonomisk. Det smarte i mitt tilfelle hadde vel vært å beholdt min 5 år gml bil. Hvordan er regler på slike inngåtte avtaler, bilen er i produksjon. Er jeg totalt låst til dette eller finnes det regler rundt dette som gjør at man kan gå ut av kontrakten selv om bilen som sagt allerede er i produksjon og selvfølgelig bestilt med mine spesifikasjoner.

Håper du har noen gode råd

Hilsen "rådvill"

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-01-01 10:25:57 +0100

Vel først og fremst virker det ikke som du har tatt spesiel høyde for at renter kan gå opp og du må virkelig ha tøyet strikken når du inngikk denne kontrakten når du ikke tåler et par prosent renteoppgang. Nei det er ikke så lett å komme seg ut av slike avtaler uten goodwill fra selger når den først er kommet seg på samlebåndet altså at de løser deg fra kontrakten og selger den til en annen kjøper. Finlesing av kontrakten og dialog med selger er nok det beste her og hvis det er ventetider på bilen du har bestillt så kan det fort gå bra.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger