0

Lang glødetid

spurt 2022-12-31 08:19:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har en Huyndai Tucson diesel 2019. Den er my for meg. Jeg har tidligere hatt Mazda diesel. Huyndaien bruker lang tid på å gløde når det er kaldt. Rundt 2-3 sekunder. Er det normalt? De andre diesel bilene jeg har hatt har ikke hatt på langt nær så lang gløding.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-31 12:51:31 +0100

Hva som er normalt for din bil, bør merkeverkstedet kunne svare på, men generelt er det hurra for den lille forskjellen her, i hine dage satt jeg med følelsen av at det gikk både vinter og vår før min kjære Passat B2 syntes den var ferdig glødet og klar til å starte! Min Passat B5 glødet noe raskere, typisk et sekund eller to, dengang kunne man også kjøpe seg fattig og kjøpe det VAG kalte "hurtiglødeplugger", kanhende et par tiendels sekunder raskere. Min nåværende VW TDI - litt eldre enn din - har hurtigløding, der trykker jeg bare på start, så fyrer bilen i gang når glødinga er "klar", helt av seg selv. Jeg ser ingen lamper lenger, men min subjektive oppfatning er at vi snakker om et halvt til et sekund. Dog er det en ting man skal ha i bakhodet: dette påvirkes av utetemperaturen og temperaturen i motorblokka. I hine dage var det et kjent grep å gløde en gang til for å få en lettere start.

The Bottom Line er at 2-3 sekunder kan være innafor, men vil du ha ro i sjelen, ta gjerne en hyggelig telefonsamtale med ditt merkeverksted, eventuelt teknisk hos importøren. Det er derfor de er der, ikke sant? Ha gjerne vognkort og servicehefte foran deg, det kan hjelpe dem å slå opp relevant informasjon for akkurat din bil. Ellers ville jeg ikke bekymret meg om bilen ellers "springt sofort an" som det heter i fabrikkmanualene til min favorittfabrikant, på godt norsk er kritieret at bilen oppleves som lettstartet når glødingen er unnagjort. Lykke til og godt nyttår!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger