0

Volvo c30. noen framtid?

spurt 2022-12-24 21:33:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har en 200 model volvo c30 2.0D, som begynner å bli slitt, er dette en bil som er vert å ta vare på eller ikke, med Framtidig salg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-27 17:07:10 +0200

I utgangspunktet er alle eldre biler verdt å ta vare på, ikke nødvendigvis med tanke på "fremtidig salg", men fordi det for mange av oss føles helt feil å la en god bil gå til de evige skraphandlere bare fordi den er "litt slitt". "Litt slitt" er ikke et problem - men er det "litt" rust, ja da er det ofte spikerpakka neste. Sånn er det bare - alt har sin tid, ikke sant?

Når det gjelder den bilen du refererer til her, er det en feiende flott bil som leder tankene hen til hine dages P1800 ES. I ditt sted ville jeg nok vurdert å tatt vare på den som en fremtidig hobbybil, funnet en tørr låve eller noe sånt og latt den stå til jeg fikk tid og overskudd til å rehabilitere den. Alternativet er å selge den as-is nå, selv om du knapt nok får "takk" for en bil med noen år på veien. Om den blir ovseleg mykje verdt i fremtiden? Tja, da snakker vi ikke om verken i morra eller i overimorra, men si 15-20 år frem i tid. Neppe snakk om det store loddet akkurat, men designet og det at vi snakker om en Volvo er i seg selv en "merverdi" som gir en om ikke kjempepris, så iallefall en grei pris om du finner den rette kjøperen - en sann Volvo-entusiast. Men be advised, den største gleden har du om du velger å ha den som din egen hobbybil. Litt koster det jo, om det er verdt det, se det vet du best selv. Nok et alternativ er å bruke den noen år til, da har du jo en skikkelig Ole Brumm: både en flott bruksbil og en hobbybil når tiden kommer. Gå litt i tenkeboksen, så finner du en løsning på dilemmaet som passer deg skal du se!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger