0

Har et spørsmål angående kjøp av en amerikansk pickup.har lenge vurdert å skaffe meg en skikkelig "arbeidsbil" men har enda ikke tatt steget.har i det

spurt 2011-07-25 19:51:13 +0200

Hei Benny! Har et spørsmål angående kjøp av en amerikansk Pickup. Har lenge vurdert å skaffe meg en skikkelig "arbeidsbil" men har enda ikke tatt steget. Har i det siste begynt å snuse mer og mer på amerikanske Pickuper. Da spesielt Silverado.

Det jeg lurer på i den anledning, er om det er rimelig håp å få tak i et godt eksemplar av disse bilene som ikke er registrert som lette lastebiler, da jeg ikke har planer om C1 sertifikat. Har du noen anbefalninger angående motor? Er hovedsaklig diesel jeg er på utkikk etter, da dette forhåpentligvis er det rimeligste valget! Er dette biler du anbefaler å styre unna, eller er de relativt driftsikre?

mvh Odd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-19 21:21:38 +0200

Vanlige feil på 6.5TD motorer er defekt dieselpumpe, defekt dieselpumpedriver (overopphetes der den er orginalt plassert), utslitte dyser som gjør kaldstart vanskelig, samt gjør at bilen røyklegger mye,, defekt matepumpe (sitter under bilen, førerside), sprekk i oljekjølerslanger (all olje renner ut). Motorene tåler heller ikke trimming, så om du finner en som er trimma.. Styr unna. Forbruk PEN langkjøring 1,2l, PEN bykjøring 1,7l. Eller du kan trå på å bruke godt over 2l pr mil ;)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-08-20 11:03:03 +0200

Årsmodell tenker du på? Ny?

En venninne hadde en 5 år gammel Silverado for noen år siden, det røyk noe småtteri støtt og stadig, alle rep\'er kom på mellom 5000-20000,-. Hun solgte den videre etter et drøyt år, vil ikke ha sånn bil igjen..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger