0

Innfellbare sidespeil frost

spurt 2022-12-18 18:47:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, det sies at man om vinteren bør deaktivere automatisk innfelling og utfelling av sidespeil ved stopp og start av bilen om vinteren, dette for hindre at motor for speil blir ødelagt ved frost. Samtidig anbefales det å vaske bilen ofte om vinteren og man bør felle inn speilene ved maskin vask. Hva gjør man da med speilene når man ikkje har garasje?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-19 21:48:38 +0200

Hvis speilene ikke er svekket innvendig i mekansimen og speilhuset så skal motorene i tåle å gjøre et forsøk på å legge ut eller legge inn speilene. Enten stopper motoren eller forsøker å returnere så skal ikke ta skade av det. På noen biler kan man velge bort funksjonen i fks bilens software eller bruke en kombinasjon av trykk på knapper og holde nede samtidig men dette er helt indiiduelt fra bil til bil og her må du nesten se i instruksjons boken din. Å ta ut sikring er en løsning og du kan likevel manøvrere speilen ved å dytte speilen inn da en mekanisme for å beskytte fotgjengere kan brukes men du må da alltid huske på å dra de tilbake igjen før du kjører.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger