0

Bil stått i 3 mnd. Speedometer, dashboard og interiørlys sluttet å virke

spurt 2022-12-13 19:46:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en Audi A4 2003 modell som har stått ca. 3 måneder i garasjen. Når jeg nå i midten av desember skulle starte den, var batteriet (ikke overraskende) flatt. Jeg ladet batteriet, og bilen startet som et skudd, men gleden varte ikke lenge. Nå virker verken speedometeret, interiørlyset eller dashboard-lyset. Blinklyset virker, men dashboardet gir ingen beskjed om at den blinker. Skjermen på dashboardet som viser diverse feilmeldinger, blinker med "oljekanna" enda det er godt nok med olje. Jeg har sjekket sikringene, og alle virker. Drivstoffmåleren virker også, og det samme gjør også temperaturmåleren, men selv om jeg har kjørt ca. 5 mil så er ikke motoren varmere enn litt over ca. 60 grader (ifølge temperaturmåleren). Likevel kommer det godt med varme inn i bilen. Jeg hadde aldri trodd at bilen ville gjengjelde meg med alt dette etter at jeg med kjærlighet satte den inn i garasjen. Hva i all verdens land og rike kan ha skjedd?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-15 15:39:14 +0100

Det som har skjedd, er neppe verre enn at bilen har vært strømløs over lengre tid. Dette er dårlig karma for en bil som har et par små datamaskiner her og der, men om du ikke har vært uheldig når du har koblet til batteriladeren og generert en skikkelig "spike" eller noe annet festlig, bør det ikke være verre enn å sjekke og resette feilkoder. Om du ikke har utstyret for dette og/eller føler deg trygg på hva du gjør, ja da tar du et ord med din faste verkstedsforbindelse og tar det derfra. Shit happens, men i dette tilfeller er det grunn til å tro at det nok er "skremmeskudd" dette her...! Vi kkrøsser fingrene og håper det beste!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger