0

Eksosanlegg til e60

spurt 2022-11-25 05:55:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg ser etter det beste eksosanlegg med bra lyd til en e60. Ser etter gromere lyd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-25 20:31:09 +0100

Det første du bør notere deg, er at "grommere lyd" = "automatisk purke-magnet". Derved ligger det i sakens natur at det ikke er noen åpning for kreative snarveier her: eksosanlegget må være godkjent fra ende til ende. Ifht både lyd og utslipp. Når du har dette klart for deg, er google - som alltid - en god venn: du skriver inn BMW E60 og sportseksos - og tråkler deg gjennom de forskjellige alternativene. Men igjen: i leveransen må det medfølge dokumentasjonen du trenger for å få godkjent moroa hos det kgl norske Biltilsynet....og be advised.....ikke skip turen innom Biltilsynet...dette bør inn i vognkortet!

For, en eldre BMW med feite rør og antydning til "grommere lyd", det er det samme som å tigge om ekstra oppmerksomhet. Formodentlig er det ekstra oppmerksomhet du er ute etter, men du får altså oppmerksomhet fra gutta i uniforrm med på kjøpet - garantert! Og har du ikke papirene i orden, ja da risikerer du at de river skiltene av på stedet. Så enkelt er det, og joda, det er jo ikke en helt ny bil dette her, men om du får bruksforbud koster det jo litt å få den tilbake til original stand og få godkjent den igjen også, ikke sant? Om ikke annet, så er det mye bryderi og tapt tid, sånt bør man rett og slett unngå!

Hva som er "best"? Tja, du får som regel det du betaler for. Denne biten med at ting er godkjent sånn og sånn koster imildertid en god del i seg selv, så nei, dette er IKKE noen free lunch. Det koster rettt pg søett såpass at du bør ha is i maven og tenke deg om før du hiver ut dine surt erhvervede tusenlapper på dette. Og nei, disse pengene får du neppe tilbake når du selger bilen, vi snakker vel om en bil fra 2004-2007 her, da har bilen allerede i utgangspunktet tapt seg såpass i verdi at du aldri noen sinne vil få igjen mer enn en brøkdel av det du legger i dette eksosanlegget. Om du vil svi av disse kronene for å få kameratgjengen utenfor gatekjøkkenet til å snu seg når du ruser motoren bittelitt, ja da bør du se deg sjæl i speilet og spørre deg sjæl om det er verdt det.

Sagt i klartekst: sjekk pris flere steder, og igjen: alt MÅ være godkjent. Så tar du betenkninstid, gjør et valg: den eller den leverandøren, eller koser deg med bilen som den er. Noe avhengig av hvilken motor som sitter under panseret, det er kanhende grei nok "gromlyd" som det er? Verdt å tenke gjennom. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger