0

Skifte startbatteriet på v60cc

spurt 2022-11-20 18:02:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, kan man skifte startbatteriet på Volvo v60 cc 17 modell selv. Eller må den på verksted for å kalibreres?

Hilsen Audun

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-23 15:33:23 +0100

For meg fremstår det som om det ikke er noe spesielt med batteribytte er, vil du være helt sikker, koster det kun tiden det tar å ringe til et merkeverksted. Her finner du ellers adekvat informasjon: https://volvornt.harte-hanks.com/manu...

På side 103 finner du i store trekk samme informasjon som på siden over....når batteriet blir "disconnected" må du resette det som for meg fremstår som en auto-åpning av vinduene. Til og med en prosedyre for kvisleis du gjør det, finner du her! Helt fantastisk!

HER finner du forøvrig noen ord om batteribytte: https://www.volvocars.com/se/support/...

The Bottom Line er at det fremstår som om et batteri er er batteri, du må dog forholde deg til to ting: du må sette inn et batteri som har samme kapasitet, og du må forholde deg til denne auto-åpningsfunksjonen. Ellers gjelder vanlige forsiktighetsregler med moderne biler: du kobler på polene på sånt vis at du nngår at gnistene står....både bokstavelig talt og billedlig talt...du bør unngå speningspikere! Som når du bruker startkabler, verre er det ikke.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger