0

Volvo v60 d2 2013mod

spurt 2022-11-18 20:14:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Om registerreim ryker er det utenkelig at det er nok å skifte reim. Eller er det dyrt og stor reprasjon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-19 09:45:22 +0100

For all del, om du er i slekt med Heldige Anton fra Donald Duck og ellers har alle gode makter med deg, ja da kan det være at reima ryker i et heldig øyeblikk. Gjerne ved meget lavt turtall og relativt lav belastning, stempler og ventiler på akkurat rett sted osv osv.. Lite sannsynlig, men undre har skjedd før, ikke sant? Det gjelder å ha trua til det motsatte er bevist! Og akkurat her har du et vesentlig punkt: alle muligheter er åpne, det kan være at det kun er reima og strammehjulene som må skiftes, da slipper du med skrekken så og si!

Men det kan også være alle mulige varianter mellom et reimskifte og et totalt havari. Det verst tenkelige scenarioet er at det er "god gang" på massen der inne i motoren, da møter stempeltoppene ventilene på en meget ublid måte, og sånn bortsett fra at det ofte drar med seg stempler og ventiler, er det dårig karma for råder og veiv dette her. Om du ikke har gode venner som tar en full motoroverhaling på strak arm der hjemme i garasjen, eller er en over gjennomsnittet dyktig garsjemekaniker selv som elsker en utfordring, er det greiereste å se hen til Sverige og kjøpe en byttemotor. Om du henter den selv, bør du selvfølgelig huske å stoppe for å momse inn motoren når du passerer tollen, spesielt om du kjører en pizzabil, tollvesenet yter spesialservice til de som kommer med slike biler, også om det skulle være norske skilter og ikke "PL" eller "LT" i det blå feltet med flagg på!

The Bottom Line er uansett at du må foreta en sjekk ifht følgeskader, og ta det derfra. Gjenta gjerne mantraet "det kan fort gå bra" mens dete pågår, det kan hjelpe. Det er jo på ingen måte gitt at det er worst-case scenarioet som slår til, si at omtrent halvparten av mulighetene er sånn passe greie å håndtere. Det er jo jul snart, med litt flaks får du en hyggelig overraskelse og slipper med et reimbytte etc - et NB her - det er lurt å skifte alt so henhører til et ordinært reimbytte med det samme du er i gang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger