0

Kan jeg montere tilhengerfeste på denne ?

spurt 2022-11-05 22:28:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en arbeidsbil (Mitsubishi 2,4 2004 modell) som snart faller fra hverandre, og neste eu_kontroll/pkk eller periodisk kjøretøykontroll vil tilsi at bilen må repareres for store summer, eller vrakes. For to år siden kostet jeg på bilen caa. 35.000 kroner for at den skulle fungere i 4 år. Etter 2 år er den ubrukelig i følge verkstedet.

Da vi har en 2013 VW Golf, som har lagt bak seg 55 000 kilometer og fremstår som ny, så lurer vi (kona og jeg) om det er mulig å ettermontere dette på vår Golf, siden vi er blitt pensjonister og ikke lenger trenger to biler. Vi trenger en bil med tilhengerfeste med last til renovasjonsanellegget, og sjelden andre oppgaver.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-06 08:56:30 +0100

updated 2022-11-06 12:35:59 +0100

Jada du kan det men det koster gjerne noen tusenlapper da både den mekaniske delen og den elektriske delen skal monteres. Har du noen bilintreserte barn eller skrur litt selv så kommer du ganske billig unna ved å kjøpe et sett på nett eller i en bilutstyrs butikk. I vognkortetet ditt vil det stå hva du kan trekke av last så ta en titt i det. Hengerfestet skal være godkjent og ha en form for dokumentasjon ang maks last osv. Du trenger ikke å få godkjent monteringen men hvis de på en Eu kontrol ser at det står helt nytt hengerfeste montert så vil de sjekke litt ekstra nøye så hvis du gjør det selv så se til at rust og løs tectyl ol er skrapet rent der bolt innfestingene gjøres da boltene ellers kan fort bli slakke.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-11-06 17:52:09 +0100

....Og om din 2013 Golf ellers er grei for rust, tenk tanken på understellsbehandling om det ikke allerede er gjort. Glem heller ikke jevnlig etterbehandling, typisk med 2-3 års mellomrom, "godstoffet" tørker inn. Koster litt, men da kan dere ha Golfen så lenge dere måtte ønske og litt til....da slipper dere at den ramler fra hverandre. Og ja, som Kamerat Wizard sier, det burde være helt kurrant å ettermontere hengerfeste, men om du ikke gjør det selv, bruk et uavhengig, autorisert verksted, sjekk evnt referanser osv.....viktig med godt arbe'. Ikke et vondt ord om merkeverkstedene, men timepris som får en advokat til å rødme og ditto priser for deler og rekvisita kan få håret til å reise seg på en hårløs mann!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger