0

kan du gi meg et råd?

spurt 2022-11-03 15:16:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har problemer med utslippskontroll systemet på min 2014 modell. Den er gått ca. 200 000. Har hatt den på Subaru i Lillestrøm to ganger hvor de prøvde å kjøre et renseprogram som de bruker, dette fungerte ikke. Så fikk jeg vasket partikkelfilteret, fungerte ikke, så byttet jeg en utslippsventil det fungerte ikke. Så nå lurer jeg på om du kan gi meg noen råd. Mvh Petter

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-03 15:39:06 +0100

For å få til et tett partikkelfilter må det demonteres fra bilen og fylles med en alkalisk såpe blanding som fks oppvaskmaskin såpe for å fjerne sot og la det stå i 12 timer for så å tilbakespyle det til det bare kommer rent vann ut. Så fyller man på en syre blanding som fks 35 % eddik syre som man fyller på og lar det stå i 12 timer for å fjerne aske forurensinger og så igjen tilbakespyle til det kommer rent vann ut. Eddik syre 35% selger de på Europris for 100 kr for 3 liters flasker. Har man luft kompressor så vil det hjelpe å gi den noen trykk støt med luft som vil hjelpe på rengjøringen samt å blåse ut vannrester etter rengjøringen er ferdig. Jeg og sønnen min gjorde denne jobben på hans Bmw nå i helgen som var og ble som nytt men krever jo litt mot og arbeid for å gjøre jobben men man sparer seg 15-20 000 kr som det vil koste å skifte dette på et verksted.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger