0

Batteri kapasitet EQB

spurt 2022-11-01 07:45:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Er batterikapasiteten til MB's sin EQB - dårlig om vinteren? Vet alle EL bller går litt ned i batteri % men er MB spes dårligere, mener å ha lest at de ikke er noe om vinteren.... Håper på svar....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-02 16:04:17 +0100

Ja, alle elbiler får redusert rekkevidde om vinteren, og har du et kjøremønster evt bor et sted med tildels heftig kulde og/eller mye snø, ja da har du forhold som vel må ses å kunne være en skikkelig høydare når det gjelder redusert rekkevidde. Om jeg hadde vært i markedet for elbil, ville jeg gjort en nøkternt realistisk vurdering og trukket fra minst 30% på oppgitt rekkevidde og tatt det derfra: om den rekkevidden du da sitter igjen med fremstår som i minste laget, ja da bør du tenke i retning av noe helt annet enn elbil. Er det innafor, ja da er det jolly fine, da dreier det seg bare om tilpasninger og logstikk. Og går rekkevidden MINDRE ned, ja da er det jo en grei bonusopplevelse, ikke sant?

HER finner du NAF sin store rekkeviddetest, i ditt sted ville jeg sett på den Mercedes som er med i denne testen og sammenlignet med spesifikasjonene osv på EQB, da får du en pekepinn om hva du kan forvente:

https://nye.naf.no/elbil/bruke-elbil/...

Og her er våre gode venner i Broom sin velskrevne, lettleste artikkel over samme emne fra en mer generell vinkling:

https://www.tv2.no/broom/naf-advarer-...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-11-10 21:35:05 +0100

Jeg kjører selv en EQA, og erfring fra 1,5 år - altså en vinter - er at kjørelengden går ned fra 470 km på bra sommerføre - til 350 km på saltvåt motorvei og 15 kuldegrader. Vil gjette på at de øvrige EQ-ene har omtrent samme forhold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger